Më 16 nëntor fillon edicioni i 18-të i festivalit “Ditët e Komedisë Shqiptare”

Shtëpia e Kulturës “Abdulla Krashnica” dhe Teatri i Qytetit të Preshevës, kanë paralajmëruar fillimin e festivalit tradicional “Ditët e Komedisë Shqiptare”.


Edicioni i 18-të i festivalit “Ditët e Komedisë Shqiptare”, më 16 nëntor fillon me shfaqen e Teatrit të Preshevës “Grafitet” në regji të Naser Shatrollit, duke vazhduar me komedi nga teatri i Gjilanit, Gostivarit dhe Podujevës.

ARTIKUJT E NGJASHËM

Cillian Murphy fiton çmimin aktori më i mirë në Oscars 2024

PreshevaPRESS

“Vdekja e Hijshme” e Teatrit të Preshevës është shfaqur në Uster të Zvicrës

PreshevaPRESS

Në Preshevë promovohet libri “Zëri i heshtjes sime” nga autori Skënder Halimi

PreshevaPRESS