Vende të lira pune për ata që flasin shqip në liderin botëror “Fortrade”

Fortrade si lider botëror i tregtimit online, krahas zyreve në qendra të mëdha botërore, është duke zgjeruar biznesin e tij me një zyre fantastike dhe staf nderkombetar në qytetin e Nishit duke publikuar vende të lira pune për të gjithë entuziastët nga Kosova për ekipin e tij në tregun Shqiptar:


Salesperson (Account Manager)

Nëse keni aftësi në shitje, apo thjeshtë doni të avancoheni në atë drejtim, atëherë vendi juaj është tek ne!

Paga fikse më e lartë në këtë industri është e garantuar!

Puna është në një zyrë moderne në NISH në një ambient të këndshëm dhe dinamik.

Kemi nevojë për një kandidat që i plotëson kushtet e mëposhtme:

 • Eksperiencë pune në shitje, me aftësi të mira për të fituar klientë (e preferuar)
 • Aftësi të mira komunikimi
 • Të jeni një person shumë i motivuar me një ambicie për zhvillim të karrierës në shitje

Çfarë ofrojmë?

 • Paketa më e mirë e punësimit.
 • Akomodimin e paguar së bashku me të gjitha shpenzimet përcjellëse.
 • Mundësinë e avancimit të shpejtë, me rritje të pagës fikse.
 • Bonuse të pa limituara, atraktive në bazë te performances
 • Dreka e mbuluar nga Kompania
 • Punën me softuerët dhe platformat më të avancuara për tregtimin online në tregjet botërore financiare.
 • Punën për një nga shtëpitë kryesore të brokerimit në botë
 • Të bëheni pjesë e ekipit Shqiptar në një mjedis ndërkombëtar të punës – kolegët tanë janë nga vende të ndryshme të botës.
 • Gjatë kursit një javor, akomodimi i siguruar nga kompania.

Jeta sociale e kompanisë:

 • Palestra dhe fitnesi janë të paguara
 • Fruta të freskëta të stinës në një mjedis të shëndetshëm
 • Biblioteka dhe Play station
 • Festat Happy Friday
 • Team buildings – team building tematik në bazë mujore (bowling, piknik, çiklizëm, skara, kinema…)

Na dërgoni CV-në tuaj në gjuhën anglize në jovana.stevanovic@fortrade.com

Bashkohuni me ekipin tonë dhe ndërtoni karrierën tuaj përmes kësaj pune sfiduese në një atmosferë të këndshme. Kandidatëve të përzgjedhur u garantojmë kushte të shkëlqyera për punë dhe fitime. Afati i fundit për aplikim: 

Ky punëdhënës u përgjigjet aplikacioneve tuaja