Shkolla fillore nga Presheva merr çmime në garat regjionale të atletikës

Shkolla fillore “Prof.Ibrahim Kelmendi” sjell çmime fituese Preshevës nga garat regjionale të atletikës.


Nxënësit e SH.F. “Prof. Ibrahim Kelmendi” në Preshevë gjatë ditë së sotme morën pjesë në garat regjionale në atletikë me gjatësi prej 600 metrash, në Vranjski Maraton në Vranjë.

Në këtë pjesmarrje të garave regjionale në disiplinën e atletikës 600 metra përgaditur nga Mr.sc. Prof Veton Saqipi, fitues janë nxësit si vijon:

1.Erisa Sejdiu
2.Delina Veliu
3.Olta Veliu

Djemt:
1 .Miran Shabani
2 .Ideal Dalipi
3 .Loris Shabani

Suksese tutje fëmijëve

ARTIKUJT E NGJASHËM

Kosovës i bie të luajë me Serbinë në hendboll, përsëritet shorti

PreshevaPRESS

Verstappen është i pandalshëm, dominon ndaj Perez dhe Leclerc

PreshevaPRESS

Fitorja e Verstappen dhe Red Bull në Bahrein hapin sezonin e ri

PreshevaPRESS