PVD fton partitë politike të shqiptarëve të Luginës në takim, e para në listë APN-ja

Pas mbledhjes së mbajtur me të gjitha strukturat e saja, Partia për Veprim Demokratik i fton të gjitha partitë politike shqiptare për formimin e Listës së përbashkët për zgjedhjet parlamentare.


Ftesën e dërguar të gjitha partive dhe grupimeve politike të Luginës, në rrjetin shoqëror facebook e ka publikuar deputeti i vetëm shqiptar në Serbi, njëheri kryetari i PVD-së, Shaip Kamberi.

Kryeministei i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka takuar disa nga udhëheqësist politik të partive shqipare në Serbi, por nuk ka arritur të i bindë që të formojnë listën e përbashkēt.

Në vazhdim ju sjellim ftesën e PVD-së dërguar subjekteve të tjera politike: 

ARTIKUJT E NGJASHËM

Këta janë kandidartët për deputet në listën e Shaip Kamberit

PreshevaPRESS

Video / Si rrallëherë deri më tani, Shqiprim Arifi falënderon Albin Kurtin

PreshevaPRESS

Këshilltari i PVD-së për qeverisjen e APN-së: Pushtet i hajnisë në çdo pore

PreshevaPRESS