Pas dështimit të mbledhjes së Këshillit komunal në Bujanoc, ftohet seanca e Kuvendit

Kryetari i Kuvendit të Komunës së Bujanocit, Enver Ramadani ka ftuarë senacën e pestë për ditën e mërkurën më 15.11.2023.


Seanca e pestë e Kuvendit të Komunës së Bujanocit është ftuar për ditën e mërkurë, më 15.11.2023, me fillim prej orës 10:00. Për këtë seancë është paraparë të diskutohen 18 pika të rendit të ditës, shumica prej tyre shkarkime dhe emërmie të udhëheqësve të ndërmarrjeve ublike që udhëheqen nga Komuna e Bujanocit.

Vlenë të theksohet se seanca e pestë e Kuvendit të Komunës së Bujanocit është ftuar pak ditë pasi dështoi mbledhja e Këshillit Komunal në Bujanoc, si pasojë e mospjesmarrjes së anëtarëve të shumicës.

PreshevaPRESS ka mësuar se diskutimet rreth krijimit të koalicionit për zgjedhjet parlamentare në Serbi, kanë krijuar probleme brenda koalicionit që qeverisë me Bujanocit, dhe pitet të shpërfaqen edhe në koalicionin udhëheqës me Këshillin Kombëtar Shqipar.

ARTIKUJT E NGJASHËM

Këta janë kandidartët për deputet në listën e Shaip Kamberit

PreshevaPRESS

Video / Si rrallëherë deri më tani, Shqiprim Arifi falënderon Albin Kurtin

PreshevaPRESS

Këshilltari i PVD-së për qeverisjen e APN-së: Pushtet i hajnisë në çdo pore

PreshevaPRESS