LPD dorëzon listën për zgjedhjet lokale në Bujanoc

Lëvizja e Progresit Demokratik ka dorëzuar dokumentet në komisionin komunal zgjedhor në Bujanoc për pjesëmarrje në lokale më 2 qershor 2024.


Njoftimi i plotë në Facebook nga Lëvizja e Progresit Demokratik:

Pranë Komisionit zgjedhor sapo dorëzuam listën e fitores së 2 qershorit: “LËVIZJA E PROGRESIT DEMOKRATIK – SHQIPRIM MUSLIU”

Falënderojmë gjithë mbështetësit dhe aktivistët tanë për një angazhim maksimal që në afat rekord të dorëzojmë listën më të mirë zgjedhore e të vazhdojmë bashkë rrugëtimin e qëndresës dhe organizimit

ARTIKUJT E NGJASHËM

Fakulteti Ekonomik i Suboticës hap konkurisn për pranim të studentëve të ri në Bujanoc

PreshevaPRESS

KKZ në Preshevë mblidhet të hanën për të shpallë rezultatet finale të zgjedhjeve lokale

PreshevaPRESS

Qeveria Serbisë ka vendosor që 17 qershori të jetë ditë jo pune për shkak Bajramit

PreshevaPRESS