Ka filluar edicioni i dytë i festivalit “XhadeFest” në Preshevë

Edicioni i dytë i festivalit “XhadeFest” ka fillur të premten në Preshevë.


Në hapësirat e organizatës rinore Livrit në Preshevë, të premten e 10 majit, ka filluar edicioni i dytë i festivalit “XhadeFest” në Preshevë. 

Me panel diskutimin për inkluzionin kulturor për artistët e profileve të ndryshëm, të organizuar në Preshevë, mbrapa zyrës së organizatës rinore Livrit ka startuar edicioni i dytë i festivalit “XhadeFest” në Preshevë. 

Pas përmbylljes së diskutimeve në të njejtën hapësirë ka vazhduar pjesa përcjellse me muzikë elektronike të selektuar nga dj.Tezzito, derisa gjatë ditës së sotme do të vazhdojnë aktivitetet e parapara për ditën e dytë, e që është një punëtori për fëmijë, panel diskutimit rreth transformimit të hapësirave publike përmes artit si dhe pjesës rekreative me muzikë nga bendi lokal. 

ARTIKUJT E NGJASHËM

Cillian Murphy fiton çmimin aktori më i mirë në Oscars 2024

PreshevaPRESS

“Vdekja e Hijshme” e Teatrit të Preshevës është shfaqur në Uster të Zvicrës

PreshevaPRESS

Në Preshevë promovohet libri “Zëri i heshtjes sime” nga autori Skënder Halimi

PreshevaPRESS