Fakulteti Ekonomik i Suboticës hap konkurisn për pranim të studentëve të ri në Bujanoc

Fakulteti Ekonomik në Bujanoc edhe këtë vit hap dyert për regjistrimin e studentëve të rinj në vitin e ri akademik.


Fakulteti Ekonomik i Suboticës – Paralelja në Bujanoc, njofton të gjithë kandidatët e interesuar se dorëzimi i dokumentacionit për regjistrim në vitin e parë pranë këtij fakulteti, do të bëhet më datë 24, 25 dhe 26 qershor.

Kandidatët e interesuar do të kenë mundësinë të regjistrohen në drejtimin: Ekonomi afariste. Pas verifikimit të dokumentacionit provimi pranues do të mbahet më datë 2 korrik, 2024-tër prej orës 10.00h.

Kujtojmë që 90 studentët e parë që do të regjistrohen, do të financohen nga buxheti i Ministrisë së Arsimit të Republikës së Serbisë./LuginaLajmi

ARTIKUJT E NGJASHËM

APN fton mbledhje të kryesisë për sot në orën 20:00

PreshevaPRESS

PVD dhe PDSH kanë arritur marrëveshje për bashkëqeverisje në Preshevë

PreshevaPRESS

Dokument / Nënshkruhet marrëveshja e koalicionit qeverisës në Bujanoc

PreshevaPRESS