CultCenter B organizon ekspozitë për personalitetet e Luginës

Organizata joqeveritare kulturore “CultCenter B” organizon ekspozitë virtuale në Bujanoc.


“Gjurmët e së kaluarës” quhet ekspozita virutale me personalitete e Luginës që frymëzuan gjenerata të shumta, e që më 4 korrik 2024, me fillim në ora 18:00, hapet për të pranishmitnë hapësirat e Shtëpisë së kulturës në Bujanoc.

Në kuadër të ekspozitës do të prezentohet vepra e 10 personaliteteve nga Lugina e Preshevës që dhanë kontribut të madh në çdo fushë të jetës.

Ekspozita virtuale e personaliteteve të Luginës që frymëzuan shumë gjenerata, e që realizohet nga organizata joqeveritare kulturore CultCenter B, financohet nga Ministria për të drejtat e njeriut e të pakicave dhe dialogut social në Republikën e Serbisë.

ARTIKUJT E NGJASHËM

Në Cyrih të Zvicrës ka filluar Alba Festival

PreshevaPRESS

SHKA “Presheva” ka fituar dy çmime në festivalin e Kaçanikut

PreshevaPRESS

Ka filluar edicioni i dytë i festivalit “XhadeFest” në Preshevë

PreshevaPRESS