Përfaqësuesit politik të Luginës takojnë përfaqëduesit e Ligës Qytetare Shqiptaro-Amerikane

Përfaqëduesit politikë të Luginës së Preshevës u takuan në Prishtinë me zotin Dioguardi dhe me përfaqëduesit e Ligës Qytetare Shqiptaro-Amerikane.


Pjesmarrës në takim ishin deputeti Shaip Kamberi, Kryetari i KNSH Nevzad Lutfiu, dy këshilltarët e Qeverisë së Kosovës, Ardita Sinani dhe Ragmi Mustafi, Kryetari i Bujanocit Nagip Arifi si dhe Kryetari i PDSH Ragmi Mustafa.

“Në Prishtinë, takuam Joe DioGuardi dhe Shirley Cloyes DioGuardi. Biseduam për angazhimet tona të përbashkëta për Luginën e Preshevës.” ka shkruar deputeti Kamberi në facebook.

ARTIKUJT E NGJASHËM

Kandidati për eurodeputet me origjinë nga Medvegja merr mbështetje në Itali

PreshevaPRESS

Komuna e Bujanocit binjakëzohet me Gjirokastrën

PreshevaPRESS

Mustafa vazhdon traditën e Arifit, financon ekskursionin e maturantëve të Preshevës

PreshevaPRESS