Njihuni me orarin dhe lokacionet e aktiviteteteve të “Xhadefest”

ARTIKUJT E NGJASHËM

Në Cyrih të Zvicrës ka filluar Alba Festival

PreshevaPRESS

SHKA “Presheva” ka fituar dy çmime në festivalin e Kaçanikut

PreshevaPRESS

Ka filluar edicioni i dytë i festivalit “XhadeFest” në Preshevë

PreshevaPRESS