Instagram po teston një veçori të re që njerëzit thonë se do t’i bëjë ta fshijnë aplikacionin

Instagram thuhet se po teston një veçori të re dhe përdoruesit tashmë janë absolutisht të tërbuar.


Disa aplikacione specializohen në vetëm një lloj media, duke e përqendruar atë në mënyrën se si janë dizajnuar dhe paraqitur.

Për X është mikroblogging, TikTok është video me formë të shkurtër ndërsa YouTube është video më e gjatë dhe Facebook është një platformë sociale.

Sidoqoftë, Instagrami ka pak nga të gjitha këto gjëra, si dhe një numër në rritje reklamash për t’u futur në fytyrat e audiencës teksa lëvizin.

Mund t’ju falet të mendoni se shumë platforma të mediave sociale, jo vetëm Instagrami, janë më shumë reklamë sesa përmbajtje tani, veçanërisht duke marrë parasysh postimet e sponsorizuara që sjellin reklama të fshehta.

Por tani një person ka vënë re se ka një veçori të re në platformë që ka përdoruesit që kërcënojnë të largohen.

Dhe po, kjo fokusohet rreth mënyrës se si reklamimi paraqitet në platforma.

Pra, si funksionon?

Kushdo që shikon video në YouTube është i njohur me reklamat irrituese në fillim të çdo videoje.

Dikush mund të kapërcehet pas pesë sekondash, më pas reklama e dyfishtë është futur me një që nuk mund të kapërcehet.

Ndërsa formati i Instagram-it e bën këtë të mos zbatohet në të njëjtën mënyrë si në YouTube, funksioni i ri thuhet se e përshtat këtë për modelin e Instagramit.

Është një reklamë ‘e pa tejkalueshme’, por në një format tjetër.

Në thelb, kur shtypni një nga këto reklama, do të pengoheni të lëvizni derisa të kalojë një kohë e caktuar.

Ashtu si YouTube, do të ‘detyroheni’ ta shikoni reklamën derisa ajo të vazhdojë, përveç nëse e ulni telefonin ose e fikni qëllimisht dhe shikoni larg nga inati.

ARTIKUJT E NGJASHËM

Parashikimi i motit për ditën e hënë

PreshevaPRESS

Publikohen çmimet e reja të karburanteve që do të vlejnë deri më 31 maj

PreshevaPRESS

Parashikimi i motit për pesë ditët e ardhshme

PreshevaPRESS