Bujanoc: Konkurs publik për financimin e programeve vjetore dhe projekteve të organizatave sportive

Komisioni për financimin e programeve vjetore dhe projekteve të organizatave sportive me seli në teritorin e komunës së Bujanocit në seancën e mbajtur më 07.06.2023 shpallë Konkurs publik për financimin e programeve vjetore dhe projekteve të organizatave sportive në teritorin e komunës së Bujanocit.


Më shumë informata rreth konkursit, të drejtat për të aplikuar dhe kushtet për aplikim, vizitoni faqen zyrtare të Komunës së Bujanocit.

ARTIKUJT E NGJASHËM

Këta janë kandidartët për deputet në listën e Shaip Kamberit

PreshevaPRESS

Video / Si rrallëherë deri më tani, Shqiprim Arifi falënderon Albin Kurtin

PreshevaPRESS

Këshilltari i PVD-së për qeverisjen e APN-së: Pushtet i hajnisë në çdo pore

PreshevaPRESS