“Aleanca për Luginën” është grupimi më i ri politik që çertifikohet për zgjedhjet lokale në Preshevë

Dje nga Komisioni Komunal Zgjedhor është çertifikuar lista e “Aleancës për Luginën”.


Grupimi më i ri politik në Preshevë, “Aleanca për Luginën” ka çertifikuar listën e saj zgjedhore, me ç’rast në zgjedhjet lokale do të garojë me numrin 4.

“Aleanca për Luginën zotohet për fushatë politike të qetë, konform kodeve të sjelljes si dhe të nevojës emergjente për shmangien e fjalorit të ashpër dhe nënçmues.” thuhet në njoftimin e AL të publikuar në facebook.

Aleanca për Luginën ka dorëzuar listën me 680 nënshkrime përkrahëse.

ARTIKUJT E NGJASHËM

Kandidati për eurodeputet me origjinë nga Medvegja merr mbështetje në Itali

PreshevaPRESS

Komuna e Bujanocit binjakëzohet me Gjirokastrën

PreshevaPRESS

Mustafa vazhdon traditën e Arifit, financon ekskursionin e maturantëve të Preshevës

PreshevaPRESS