Zbulohet vendi ku po mbahen policët e Kosovës në Serbi

Tre policët e kidnapuar të Kosovës, R.Z., B.S. dhe M.S ndodhen në Kralevë, ku momentalisht po zhvillohet seanca e tyre para Prokurorit të Lartë Publik në Kraljevë.


Përmes një postimi në Twitter, avokati i policëve shqiptarë të kidnapuar, Çedomir Stojkoviq njofton se Prokurori i Lartë Publik në Kralevë do të vendosë nëse do të propozojë një paraburgim dhe më pas gjyqtari do të vendosë nëse do të caktojë paraburgim për 30 ditë.

ARTIKUJT E NGJASHËM

Letra e Gërvallës për KiE, Osmani në takim me Hovenierin, Rohden dhe Hargreaves

PreshevaPRESS

Detaje nga marrëveshja kornizë mes VMRO-së dhe koalicionit VLEN për bashkëqeverisje në Maqedoninë e Veriut

PreshevaPRESS

Prorjektligjin që u mundëson shqiptarëve të Luginës të blejnë prona në Kosovë miratohet në lexim të parë

PreshevaPRESS