Rezultatet preliminare për zgjedhjet lokale në Bujanoc

Në bazë të 94.92% të vendvotimeve të numëruara nga KKZ (Komisioni Komunal Zgjedhorë) në komunën e Bujanocit, partitë politike kanë marrë mandate si më poshtë:

  1. Fronti për Ndryshim ka marrë 3371 vota, 19.17% të votuesve që kanë votuar, 8 këshilltarë në Kuvendin Komunal, 19.51% të këshilltarëve
  2. Lëvizja e Progresit Demokratik, ka marrë 3083 vota, 17.53% të votuesve që kanë votuar, 8 këshilltarë në Kuvendin Komunal, 19.51% të këshilltarëve.
  3. Aleksandar Vuçiq, “Bujanoci nesër”, ka marrë 2899 vota, 16.49% të votuesve që kanë votuar, 7 këshilltarë në Kuvendin Komunal, 17.07% të këshilltarëve.
  4. Partia Demokratike, ka marrë 2379 vota, 13.53% të votuesve që kanë votuar, 6 këshilltarë në Kuvendin Komunal, 14.63% të këshilltarëve.
  5. Partia për Veprim Demokratik, ka marrë 2038 vota, 11.59% të votuesve që kanë votuar, 5 këshilltarë në Kuvendin Komunal, 12.20% të këshilltarëve.
  6. Dr. Dejan Stojanoviq – Meçe, ZGJIDH TË ARDHMËN, ka marrë 1626 vota, 9.25% të votuesve që kanë votuar, 4 këshilltarë në Kuvendin Komunal, 9.76% të këshilltarëve.
  7. PDP – Të jemi të gjithë të barabartë, ka marrë 1087 vota, 6.18% të votuesve që kanë votuar, 2 këshilltarë në Kuvendin Komunal, 4.88% të këshilltarëve.
  8. Ndryshimi tash për fshatin dhe qytetin, ka marrë 597 vota, 3.40% të votuesve që kanë votuar, 1 këshilltarë në Kuvendin Komunal, 2.44% të këshilltarëve.
  9. Lista serbe për Bujanocin, ka marrë 188 vota, 1.07% të votuesve që kanë votuar, 0 këshilltarë në Kuvendin Komunal, 00.00% të këshilltarëve.

ARTIKUJT E NGJASHËM

Fakulteti Ekonomik i Suboticës hap konkurisn për pranim të studentëve të ri në Bujanoc

PreshevaPRESS

KKZ në Preshevë mblidhet të hanën për të shpallë rezultatet finale të zgjedhjeve lokale

PreshevaPRESS

Qeveria Serbisë ka vendosor që 17 qershori të jetë ditë jo pune për shkak Bajramit

PreshevaPRESS