Pajaziti përsëri fton partitë politike shqiptare për të diskutuar rreth qeverisjes së re në Bujanoc

Fronti për Ndryshim ka nisur rrethin e dytë të dërgimit të ftesave për takime rreth koalicioneve për pushtetin e ri lokal në Bujanoc.


Lajmin e bëri publik, Arbër Pajaziti, kandidati i kësaj liste për kryetar komune i cili theksoi se ftesat iu janë dërguar të gjitha listave që do të jenë të përfaqësuara në Kuvendin e Komunës së Preshevës.

Postimi i Pajazitit:

Bazuar në rezultatet e çertifikuara të zgjedhjeve të fundit, në cilësinë e fituesit të tyre, ju kemi dërguar ftesë për takim konsultativ të gjitha subjeketeve politike të cilat kanë arritur të kenë përfaqësim në përbërjen e re të Kuvendit Komunal të Bujancit, me qëllim të diskutimit të mundësive rreth formimit sa më të shpejtë të institucioneve të reja të vetqeverisjes lokale.

Takimet janë paraparë të jenë ditën e mërkurë në termine të ndara.

Të gjitha subjektet i kanë pranuar ftesat, përveç LPD-së e cila ka refuzuar të pranojë ftesën tonë.

Opinioni do të njoftohet me kohë për të gjitha lëvizjet tona, në mënyrë që mos t’i lëmë vend spekulimeve dhe keqinformimit publik.

ARTIKUJT E NGJASHËM

APN fton mbledhje të kryesisë për sot në orën 20:00

PreshevaPRESS

PVD dhe PDSH kanë arritur marrëveshje për bashkëqeverisje në Preshevë

PreshevaPRESS

Dokument / Nënshkruhet marrëveshja e koalicionit qeverisës në Bujanoc

PreshevaPRESS