Mbahet mledhja e parë e Organit të përkohshëm në Preshevë

Organi i përkohshëm në Komunën e Preshevës i emëruar më javën e kaluar nga Qeveria e Republikës së Serbisë, ka mbajtur sot mbledhjen e parë.


Nën udhëheqjen e kryetarit të PDSH-së, Ragmi Mustafa, njëherit edhe kryetari i Organit të përkohshëm të Komunës së Preshevës, dhe me prezencën e anëtarëve të këtij organi nga rradhët e PVD-së, PDSH-së dhe Listës Serbe, sot (e mërkurë, 24.04.2024) në Sallën për konferenca të Komunës së Preshevës, me fillim në ora 08:00 është mbajtur mbledhja e parë e Organit të përkohshëm.

Në këtë mbledhje për rend të ditës janë planifikuar gjithsej 15 pika të rendit të ditës, e që përveç të fundit të gjitha tjerat kanë qenë të lidhura me ndryshimin e udhëheqësive të institucioneve dhe ndërmarrjeve publike në të cilat Komuna e Preshevës është themeluese ose bashkëfinancuese.

Siç mëson PreshevaPRESS, në mbledhjen e parë janë shkarkuar dhe emëruar:

  1. Sekretari i Fondit për qëllime humanitare
  2. Kryetari dhe anëtarët e Këshillit drejtues të Fondit për qëllime humanitare
  3. Kryetari dhe anëtarët e Këshillit drejtues të Qendrës për punë sociale
  4. Kryetari dhe anëtarët e Këshillit drejtues të Qendrës sportive “Presheva” në Preshevë
  5. Kryetari dhe anëtarët e Këshillit drejtues të Bibliotekës “Mehmet Jusufi” në Preshevë
  6. Kryetari dhe anëtarët e Këshillit drejtues të Shtëpisë së Kulturës “Abdulla Krashnica” në Preshevë
  7. Kryetari dhe anëtarët e Këshillit mbikqyrës të Ndërmarrjes publike “Moravica” në Preshevë.

ARTIKUJT E NGJASHËM

Kandidati për eurodeputet me origjinë nga Medvegja merr mbështetje në Itali

PreshevaPRESS

Komuna e Bujanocit binjakëzohet me Gjirokastrën

PreshevaPRESS

Mustafa vazhdon traditën e Arifit, financon ekskursionin e maturantëve të Preshevës

PreshevaPRESS