Komuna e Bujanocit binjakëzohet me Gjirokastrën

Përmes një solemniteti, sot është nënshkruar marrëveshja e binjakëzimit mes Komunës së Bujanocit dhe Bashkisë së Gjirokastrës.


Përmes një solemniteti, sot është nënshkruar marrëveshja e binjakëzimit midis Bujanocit dhe Gjirokastrës.

Kryetari i Bujanocit Nagip Arifi me këto fjalë e komentoi këtë zhvillim:

Sot, në mënyrë solemne nënshkruam marrëveshjen e binjakëzimit mes Komunës së Bujanocit dhe Bashkisë së Gjirokastrës.

Me këtë binjakëzim, dy komunat do të thellojnë bashkëpunimin në fushën e arsimit, kulturës, turizmit, ekonomisë, sportit, administratës publike, si dhe në fusha tjera të rëndësishme për bashkëqytetarët tanë.

Një falemnderim për kryetarin e Bashkisë së Gjirokastrës z. Flamur Golemi për mikpritjen dhe shprehjen e vullnetit të plotë për ta realizuar këtë marrëveshje. /FOLOnline

ARTIKUJT E NGJASHËM

Fakulteti Ekonomik i Suboticës hap konkurisn për pranim të studentëve të ri në Bujanoc

PreshevaPRESS

KKZ në Preshevë mblidhet të hanën për të shpallë rezultatet finale të zgjedhjeve lokale

PreshevaPRESS

Qeveria Serbisë ka vendosor që 17 qershori të jetë ditë jo pune për shkak Bajramit

PreshevaPRESS