KKZ në Preshevë vendos të dërgojë në rivotim vendvotimin në Leran

Në mbledhjen e Komisionit Komunal Zgjedhor në Preshevë, është vendosur që në vendvotimin me nr.23, në fshatin Leran, të përsëriten zgjedhjet.


PreshevaPRESS ka mësuar se në mbledhjen e Komisionit Komunal Zgjedhor në Preshevë me 9 vota pro dhe 1 kundër, në vendvotimin me nr.23 në fshatin Leran të ripërsëriten zgjedhjet lokale.

Partitë politike kanë afat prej 72 irësh të parashtrojnë ankesë në vendimin e KKZ-së.

Në zgjedhjet e realizuara ditën e djeshme,  Lëvizja për Reforma doli e para me 113 vota, e pasuar nga APN me 87 vota, PDSH me 64 vota, PVD me 60 vota, Lista Serbe me 44 vota, Alenaca për Luginën me 43 vota, dhe Unioni Demokratik Shqiptar me 3 vota.

ARTIKUJT E NGJASHËM

Fakulteti Ekonomik i Suboticës hap konkurisn për pranim të studentëve të ri në Bujanoc

PreshevaPRESS

KKZ në Preshevë mblidhet të hanën për të shpallë rezultatet finale të zgjedhjeve lokale

PreshevaPRESS

Qeveria Serbisë ka vendosor që 17 qershori të jetë ditë jo pune për shkak Bajramit

PreshevaPRESS