KKSH shpallë të hapur edhe 2 konkurse për projekte që do të financohen nga Fondi i Kosovës për Luginën

Këshilli Kombëtar Shqiptar me seli në Bujanoc, fton të gjithа shkollat fillore dhe të mesme në Luginën e Preshevës me mësim në gjuhën shqipe, si dhe organizatat e shoqërisë civile që të aplikojnë për mjete financiare që ndan në zbatim të Vendimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës Nr. 08/L-260, nën-programi “Përkrahje për Luginën e Preshevës”


Konkursi për organizatat/shoqatat e shoqërisë civile që të aplikojnë për mjete financiare që Këshilli Kombëtar Shqiptar ndan në zbatim të Vendimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës,  qëllim specifik ka promovimi, edukimi dhe forcimi i identitetit të shqiptarëve në Republikën e Serbisë.

Informacionet e detajuara në lidhje me këtë thirrje publike mundeni të i gjeni në këtë vegzë.

Konkurs i dytë i dedikohet të gjitha shkollave fillore dhe të mesme në Luginën e Preshevës me mësim në gjuhën shqipe që të aplikojnë për mjete financiare që Këshilli Kombëtar Shqiptar ndan në zbatim të Vendimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës Nr. 08/L-260 nnën-programi “Përkrahje për Luginën e Preshevës”!

Më shumë detaje rreth konkursit për institucionet arsimore në Luginë, i gjeni duke klikuar këtu.

ARTIKUJT E NGJASHËM

Kandidati për eurodeputet me origjinë nga Medvegja merr mbështetje në Itali

PreshevaPRESS

Komuna e Bujanocit binjakëzohet me Gjirokastrën

PreshevaPRESS

Mustafa vazhdon traditën e Arifit, financon ekskursionin e maturantëve të Preshevës

PreshevaPRESS