Këta janë kandidartët për deputet në listën e Shaip Kamberit

Në mbledhjen e sotme të Komisionit Republikan zgjedhor, është çerifikuar lista e parë shqiptare e quajtur “Beteja politike e shqiptarëve vazhdon – Shaip Kamberi”.


Kjo listë e përbërë prej katër subjekteve politike shqiptare PVD, PDSH, LPD dhe UDSH e mbështetur edhe nga Aleanca për Luginën, udhëhiqet nga kryetari i PVD-së dhe deputeti aktual, Shaip Kamberi.

Kjo është rradhitja e listës:

  1. Shaip Kamberi
  2. Sefedin Sadiku
  3. Bejxhet Selimi
  4. Nerimane Destani
  5. Afërdita Mustafa
  6. Beqir Nuhiu
  7. Afërdita Ismaili
  8. Magbule Arifi
  9. Rahim Salihi

Lista e shqiptarëve me emrin “Beteja politike e shqiptarëve vazhdon – Shaip Kamberi” e përbërë nga koalicioni mes Partia për Veprim Demokratik, Partia Demokratike Shqiptare, Lëvizja e Progresit Demokratik dhe Unioni Demokratik Shqiptar, i përkrahur edhe nga Aleanca për Luginën,  në zgjedhjet parlamentare që do të mbahen më 17 dhjetor do të garojë me numrin 13.

ARTIKUJT E NGJASHËM

Përfaqësues Aleancës për Luginën pritet nga Ministri i jashtëm shqiptar

PreshevaPRESS

Vuçiq nis konsultimet për qeverinë e re, të parin e takon Shaip Kamberin

PreshevaPRESS

Parashikimi i motit për javën e fundit të shkurtit

PreshevaPRESS