Forumi i Gruas së PVD-së bllokon kafiterinë “The Club” në Preshevë

Partia për Veprim Demokratik ka shtruar iftar për anëtaret e Gorumit të Gruas.


Partia për Veprim Demokratik me rastin e muajit të shenjtë të Ramazanit, ka shtruar iftar për anëtaret e Forumit të Gruas, në kafiterinë “TheClub” në Preshevë.

Në vazhdim postimi i plotë i Ardita Sinanit në lidhje me iftarin e shtruar për anëtaret e Forumit të Gruas së PVD-së:

Forca e vërtetë e ndryshimit të vërtetë qëndron tek GRATË 👊

Dëshmia më e mirë për këtë ishte Iftari i sontëm i përbashkët me anëtaret e Forumit të Gruas të Partisë për Veprim Demokratik dega në Preshevë.

Jashtëzakonisht e kënaqur dhe përulësisht falënderuese për angazhimin e tyre në çdo proces të rëndësishëm në të cilin PVD ka qenë bartëse.

Partia për Veprim Demokratik ndër vite ka dëshmuar se hapësirën për gjininë më pak të përfaqësuar nuk e ka vetëm kusht Statutar, por e trajton si pjesë e domosdoshme dhe si vlerë të vërtetë.

E në periudhën e vështirë politike në të cilën gjendet Komuna e Preshevës, përfshirja dhe rritja e rolit të Gruas në vendimmarrje përveç se nevojë, është edhe domosdoshmëri, marrë parasysh ndjeshmërinë me të cilën një Grua e trajton institucionin.

Deri në takimin e rradhës 🤝🏻

Faleminderit secilës veç e veç, e agjërim të pranuar 🤲“

ARTIKUJT E NGJASHËM

PreshevaPRESS siguron draft marrëveshjen e propozuar nga kryetari i KKSH për koalicionin e partive shqiptare pas zgjedhjeve në Bujanoc

PreshevaPRESS

Lëvizja për Reforma: Mustafa një qenie e etur për pushtet dhe i gatshëm për të shkelur mbi çdokend dhe gjithçka

PreshevaPRESS

PDSH dhe PVD do të ndajnë pushtetin në Organin e përkohshëm, PreshevaPRESS mëson ndarjen e pozitave

PreshevaPRESS