Avokati Agim Kamberi emërohet prokuror i ri në Bujanoc

Prokurori i ri publik në departamentin e Bujanocit në Prokurorinë Themelore Publike të Vranjës është emëruar Agim Kamberi nga Presheva. 


Avokati Kamberi vjen në pozitën e lirë të kolegut shqiptar të pensionuar, gjë që nuk i plotësoi deklaratat e politikanëve vendas shqiptarë se në mesin e prokurorëve në Bujanoc nuk do të kishte asnjë shqiptar.

Vendimi per perzgjedhen e Kamberit per prokuror publik ështe marre nga Këshilli i Larte i Prokurorise ne fillim tê vitit.

11 kandidate ishin tè nominuar për perzgiedhjen e prokurorit, sipas vendimit të Gjykates se Larte tê Drejtèsise.

Kamberi ka lindur në vitin 1968, eshte diplomuar ne Prishtine ne vitin 2002. Ka punuar në

Administraten Komunale të Presheves, me pas ështe punësuar ne Akademine e Gjygësorit, nga viti 2019 deri sa she zgjedhur prokuror, ka ushtruar profesionin e avokatit.

ARTIKUJT E NGJASHËM

PreshevaPRESS siguron draft marrëveshjen e propozuar nga kryetari i KKSH për koalicionin e partive shqiptare pas zgjedhjeve në Bujanoc

PreshevaPRESS

Lëvizja për Reforma: Mustafa një qenie e etur për pushtet dhe i gatshëm për të shkelur mbi çdokend dhe gjithçka

PreshevaPRESS

PDSH dhe PVD do të ndajnë pushtetin në Organin e përkohshëm, PreshevaPRESS mëson ndarjen e pozitave

PreshevaPRESS