Arifi ndan buxhet për nxënësit më të mirë të shkollave fillore e të mesme të Bujanocit

Kryetari i komunës, Nagip Arifi ka pritur dhe ka ndarë nga 25 mijë dinarë për nxënësit më të mirë të gjeneratave të shkollave fillore dhe të mesme të komunës së Bujanocit.


“Duke i uruar ata për suksesin e arritur gjatë shkollimit të tyre dhe drejtorët e tyre për kujdesin që nxënësit të arrijnë sa më shumë rezultate, i ndava mirënjohje dhe i shpërblyem në formë financiare prej 25.000 dinarëve për secilin nxënës të dalluar”, ka shkruar Arifi.

Ai theksoi se kjo është vetëm një vazhdimësi e asaj që komuna jonë po bënë për t’i motivuar nxënësit tanë që të vazhdojnë me mësimnxënie edhe në të ardhmen./Titulli.com

ARTIKUJT E NGJASHËM

APN fton mbledhje të kryesisë për sot në orën 20:00

PreshevaPRESS

PVD dhe PDSH kanë arritur marrëveshje për bashkëqeverisje në Preshevë

PreshevaPRESS

Dokument / Nënshkruhet marrëveshja e koalicionit qeverisës në Bujanoc

PreshevaPRESS