Prezentohet lista me ministrat e Qeverisë së ardhshme në Serbi

Mandatuari për përbërjen e Qeverisë së re të Serbisë, Millosh Vuçeviq, propozoi emrat e ministrave të rinj në Qeverinë e Serbisë.


Sipas Vuçeviq ministrat e ardhshëm të Qeverisë së ardhshme të Serbisë janë:

Sinisha Mali, zëvendëskryeministër i parë dhe ministër i Financave

Ivica Daçiq, zëvendëskryeministër dhe ministër i Brendshëm

Irena Vujovic, Zëvendëskryeministre dhe Ministre e Mbrojtjes së Mjedisit

Aleksandar Vulin, zëvendëskryeministër

Adrijana Mesaroviq, Ministre e Ekonomisë

Aleksandar Martinovic, ministër i Bujqësisë

Goran Vesiq, ministër i Ndërtimit

Dubravka Gjedoviq Handanoviq, Ministre e Energjisë

Tomislav Momiroviq, Ministër i Tregtisë së Brendshme dhe të Kombinuar

Maja Popoviq, Ministre e Drejtësisë

Jelena Zhariq Kovaçeviq, Ministre e Administratës Shtetërore

Tomislav Zhigmanov, Ministër për të Drejtat e Njeriut

ARTIKUJT E NGJASHËM

Letra e Gërvallës për KiE, Osmani në takim me Hovenierin, Rohden dhe Hargreaves

PreshevaPRESS

Detaje nga marrëveshja kornizë mes VMRO-së dhe koalicionit VLEN për bashkëqeverisje në Maqedoninë e Veriut

PreshevaPRESS

Prorjektligjin që u mundëson shqiptarëve të Luginës të blejnë prona në Kosovë miratohet në lexim të parë

PreshevaPRESS