Besa Asllani zgjedhet kryetare e rinisë të degës së PVD-së në Preshevë

Pas përfundimit me sukses të zgjedhjeve të brendshme nëpër nëndegë, degë dhe organe qendrore të PVD-së, sot në kuvendin e forumit rinor të degës së PVD në Preshevë, është zgjedhur udhëheqësia e re.


Kuvendi i forumit rinor zgjodhi Besa Asllanin nga fshati Zhunicë për kryetare, Edin Kamberi dhe Endrit Hajrullahu për nënkryetarë, Myrvete Hyseni për sekretare, si dhe kryesinë e re prej 15 anëtarëve!

Në vazhdim ju sjellim njoftimin e plotë të kryetarit të kësaj parti, Shaip Kamberi, të publikuar në facebook:

Bashkëveprimi i vrullit rinor dhe përvojës së disa brezave, garancë për fitoren e PVD-së.
Besa Asllani zgjedhet kryetare e Forumit Rinor të Partisë për Veprim Demokratik – dega në Preshevë.
Pas përfundimit me sukses të zgjedhjeve të brendshme nëpër nëndegë, degë dhe organe qendrore të PVD-së, sonte ishe rradha e kuvendit të forumit rinor të degës së PVD në Preshevë.
Kuvendi i forumit rinor zgjodhi Besa Asllanin nga fshati Zhunicë për kryetare, Edin Kamberi dhe Endrit Hajrullahu për nënkryetarë, Myrvete Hyseni për sekretare, si dhe kryesinë e re prej 15 anëtarëve!

ARTIKUJT E NGJASHËM

PreshevaPRESS siguron draft marrëveshjen e propozuar nga kryetari i KKSH për koalicionin e partive shqiptare pas zgjedhjeve në Bujanoc

PreshevaPRESS

Lëvizja për Reforma: Mustafa një qenie e etur për pushtet dhe i gatshëm për të shkelur mbi çdokend dhe gjithçka

PreshevaPRESS

PDSH dhe PVD do të ndajnë pushtetin në Organin e përkohshëm, PreshevaPRESS mëson ndarjen e pozitave

PreshevaPRESS