PreshevaPRESS

PRESHEVA EDHE ZYRTARISHT NË LISTËN E 15 KOMUNAVE ME SITUATËN MË TË RËNDUAR PANDEMIKE NË SERBI

PANDEMIA DHE EKONOMIA ZBEHIN MUNDËSITË E QYTETARËVE PËR PUSHIME VERORE

Nga sot Presheva është futur në listën e 15 komunave me situatë të rënduar pandemike përkrah 14 komunave të tjera ku mësimi në shkollat e mesme do të fillojë sipas modelit të kombinuar.

PRESHEVA EDHE ZYRTARISHT NË LISTËN E 15 KOMUNAVE ME SITUATËN MË TË RËNDUAR PANDEMIKE NË SERBI

Sipas raportimeve të televizionit N1 në Serbi, mësimi gjatë javës së parë në shkollat e mesme në këto 15 vende do të zhvillohet në mënyrë të kombinuar.

Derisa thirret në një komunikatë të Ministrisë së Arsimit të Republikës së Serbisë, N1 thot se në javën e parë shkollat e mesme në këto 15 komuna do të zhvillojnë procesin e mësimit në mënyrë të kombinuar, duke ndarë në grupe klasët e që derisa njëri grup ndjek mësimet në klasë grupi tjetër mbetet në mësim nga distanca ose online.

ARTIKUJT E NGJASHËM

VUÇIQ FILLON FUSHATËN NË MEDVEGJË: KY VEND ISHTE DHE DO TË JETË SERBI

PreshevaPRESS

KOMUNA E PRESHEVËS DORËZOHET PARA GASTRONOMISË

PreshevaPRESS

KONKURS PËR NDARJEN E SUBVENCIONEVE PËR NDËRMARRJET NË KOMUNAT PRESHEVË, BUJANOC DHE MEDVEGJË

PreshevaPRESS