PreshevaPRESS

VIZIONI PËR ZHVILLIM SHPALL KONKURS PËR KURS TË RROBAQEPSISË

VIZIONI PËR ZHVILLIM SHPALL KONKURS PËR KURS TË RROBAQEPSISË

Organizata joqeveritare “Vizioni për Zhvillim dhe kooperim” në Preshevë, ka hapur konkurs për pranimin e 10 kursanteve që do të vijojn në kursin profesional të rrobaqepsisë i cili zgjat 6 muaj.


Organizata joqeveritare “Vizioni për zhvillim dhe kooperim” shpallë konkurs për pranimin e 10 kursanteve që do të vijojnë në kursin profesional të rrobaqepsisë i cili zgjatë 6 muaj.

Kriteret për pjesëmarrje në konkurs janë:
1.Plotësimi i aplikimit.
2.Dëftesa apo diploma / kopje .
3.Pjesmarrësit të jenë të gjinisë femrore.
4.Grupmosha 18-50 vjet.

Afati për aplikim në Kursin profesional të rrobaqepsisë është i hapur nga data 24.08.2021 dhe përfundon më 04.09.2021.

Për shkakë te  situatës së COVID 19 aplikacionet ( pasi te plotesohen )  mund të dorëzohen 💻 Online  në emailin zyrtar te OJQ: 📩ngovision4dc@gmail.com

ARTIKUJT E NGJASHËM

DREJTORI I SHTËPISË SË KULTURËS FTON ARTISTËT E ARTIT FIGURATIV

PreshevaPRESS

DREJTORI I SHTËPISË SË SHËNDETIT KONFIRMON BALLAFAQIMIN ME 13-të PROCESE GJYQËSORE

PreshevaPRESS

DEPUTETI KAMBERI I KUNDËRPËRGJIGJET PRESIDENTIT VUÇIQ

PreshevaPRESS