PreshevaPRESS

Si të udhëtoni nëpër Maqedoninë e Veriut pa paguar taksën rrugore

LAJM I MIRË PËR LUGINASIT / GJATË VERËS NUK DO TË PAGUAJNË TAKSË RRUGORE NË MAQEDONINË E VERIUT

Republika e Maqedonisë së Veriut ka filluar të realizojë planin që u menjanon taksat rrugore të gjithë qytetarëve të Serbisë.


Qytetarët e Sërbisë pikpagesat për të udhëtuar në Maqedoni i kanë falas, ndërsa kartelat për ta shfrytëzuar këtë të mirë duhet të kërkohen nëpër pikat kufitare tek kufitarët kontrollues të pasaportave.

Kryetari i Qeverisë së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev pati paralajmëruar për këtë të mirë që do u bënte qytetarëve të Sërbisë përshkak të ndihmës së madhe që Sërbia ka dhënë për qytetarët e Maqedonisë së Veriut në lidhje me vaksinimin e të njejtëve.

Kjo kartelë vlenë gjatë sezonit verorë, duke hequr shpenzimet e dy eurove për të kaluar deri në Shkup dhe anasjelltas. Rikujtojmë se mbi 10 mijë qytetarë të Maqedonisë janë vaksinuar në Sërbi kundër pandemisë Covid19.

ARTIKUJT E NGJASHËM

Zëdhënësja e BE’së: Emërimi i Palmer i mirë por BE udhëheq me bisedimet

PreshevaPRESS

Shkupi më në fund me një park zbavitës / Foto

PreshevaPRESS

Në 20 vjetorin e themelimit, SHPK tregon forcat përmes aktiviteteve

PreshevaPRESS