PreshevaPRESS

PANDEMIA DHE EKONOMIA ZBEHIN MUNDËSITË E QYTETARËVE PËR PUSHIME VERORE

ARTIKUJT E NGJASHËM

OSBE KA DHURUAR EDHE NË PRESHEVË 100 PAKO PËR FAMILJET NË NEVOJË

PreshevaPRESS

SEANCA KONSTITUIVE FILLON NË ORA 10:00

PreshevaPRESS

CAKAJ: MARRËVESHJA PËR LISTËN E PËRBASHKËT SHPIEN DREJT UNIFIKIMIT IDEOLOGJIK KARSHI SERBISË

PreshevaPRESS