PreshevaPRESS

Tenori nga Kumaniva, Ismet Vejseli rrëmben një çmim në Beograd

Tenori nga Kumaniva, Ismet Vejseli rrëmben një çmim në Beograd

Ismet Vejseli, tenori i ri nga Kumanova, në emrin e tij ka renditur edhe një çmim super të rëndësishëm.


kësaj radhe, siç e quajnë disa Pavaroti i ri shqiptar ka “pushtuar” Beogradin, ku ka marr çmimin e parë për këndim operistik, në kompeticionin e mirënjohur “Lazar Jovanoviq”.

Ismet Vejseli është i ri në moshë, por tashmë ka radhitur çmime të shumta, duke e bërë emrin e tij të madh dhe kompetetiv në garat ndërkombëtare të fushës përkatëse. Ishte i shpërblyer në Moskë të Rusisë, në Sofje të Bullgarisë, e së fundmi edhe në kryeqendrën e Serbisë, në Beograd.

ARTIKUJT E NGJASHËM

Si dhe përse të lexojmë?

PreshevaPRESS

Presheva pjesmarrëse në Festivalin Tradicional të Komedisë në Mitrovicë

PreshevaPRESS

KJO SHPJEGON SE PSE LEONARDO DA VINCI NUK MUNDI TE PERFUNDOJ AS PIKTUREN “MONA LISA”

PreshevaPRESS