PreshevaPRESS

PËRUROHET LIBRI ”MËHALLËT DHE TOPONIMET E VENDBANIMEVE TË KOMUNËS SË PRESHEVËS”

ARTIKUJT E NGJASHËM

Mula, Ahmeti dhe Tukiqi në “Verën e Ohrit”

PreshevaPRESS

Shkrimtari Ali Asllani kthehet si bust në Vlorë

PreshevaPRESS

Botohet në Francë përmbledhja me tregime dashurie nga 35 shkrimtarë shqiptarë

PreshevaPRESS