PreshevaPRESS

GRATË SHTATZËNA DHE FOSHNJAT E LINDURA GJATË PANDEMISË

ARTIKUJT E NGJASHËM

RËNDOHET SITUATA NË PRESHEVË, 23 RASTE POZITIVE ME COVID19 VETËM DITËN E SOTSHME

PreshevaPRESS

DR.TIODOROVIC: GJENDJA NË PRESHEVË DHE BUJANOC JASHT KONTROLLIT

PreshevaPRESS

KON: TË PREMTEN DO TË DISKUTOJMË PËR REAGIMIN GJATË VIKENDIT

PreshevaPRESS