PreshevaPRESS

SË SHPEJTI LEHTËSIMI I MASAVE, MBASE VETËM PËR TË VAKSINUARIT

Foto: Tanjug

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiç, sot në Novi Sad ka thënë se lehtësimi i masave epidemiologjike mundë të pasojë së shpejti.


“Objektet e hotelierisë do të funksionojnë. Por ka hamendësime a do të lehtësohen masat vetëm për të vaksinuarit ose për të gjithë,” tha ai.

Vuçiq tha se për të realizuar diskriminim pozitiv, siç është kjo mundësi, është e nevojshme të shkelësh Kushtetutën.

“Unë nuk jam i gatshëm të shkel Kushtetutën, sepse Kushtetuta është ajo që thotë se të gjithë qytetarët janë të barabartë,” theksoi ai. /IndexOnline.rs

ARTIKUJT E NGJASHËM

Vuçiq: Ora policore nga e marta fillon në ora 18:00

PreshevaPRESS

QEVERIA E SERBISË KA MIRATURAR MASAT E REJA

PreshevaPRESS

Nga 1 qershori lejohen organizimi i ekskursioneve dhe mbrëmjeve të maturës e semimaturës

PreshevaPRESS