PreshevaPRESS

PANDEMIA KA RRITUR NUMRIN E SHFRYTËZUESVE TË KUZHINËS POPULLORE

ARTIKUJT E NGJASHËM

29 VITE NGA REFERENDUMI I 1 DHE 2 MARSIT TË ORGANIZUAR NË LUGINË

PreshevaPRESS

Video / Policia konfiskon 20 kilogram marihuanë dhe 320 gram heroin

PreshevaPRESS

Nga e premtja nuk do të ju nevojitet të bëni testin e koronovarisit për të hyrë në Serbi – masat po zbuten

PreshevaPRESS