PreshevaPRESS

VAZHDON RIVOTIMI NË CARAVAJKË PËRKUNDËR MUNGESËS SË ENERGJISË ELEKTRIKE

Vendimi i gjykates administrative per perseritjen e zgjedhjeve ne vendvotimin nr.16 i cili gjindet ne Caravajke, ka obliguar votuesit e ketij vendvotimi sot te i drejtohen serish kutise se votimit.


Hapja e vendovotimit u be ne ora 7 te mengjesit e u percjell me mungesen elektrike, problem i cili ende po vazhdon sikurse edhe procesi i votimit.

Deri ne ora 12 kane votuar rreth 160 qytetare.

Procesi i votimit ne Caravajke po vazhdon konform rregullave ligjore dhe masave kunder perhapjes se pandemise Covid19. Vitimet do te vazhdojne deri ne oren 20:00 kur edhe mbyllet vendvotimi.

ARTIKUJT E NGJASHËM

ZGJEDHJET PARLAMENTARE DHE LOKALE NË SERBI MË 26 PRILL?

PreshevaPRESS

ARIFI PËRMIRËSOHET, NUK PREMTON HAPJE TË FABRIKAVE NË MEDVEGJË

PreshevaPRESS

KNSH NDERON ORGANIZATORËT E REFERENDUMIT TË VITIT 1992

PreshevaPRESS