PreshevaPRESS

COVID19 / NË RRETHIN E PÇINJËS REGJISTROHEN 199 RASTE TË REJA

Sipas të dhënave të shtabit të qytetit për situata emergjente në Vranje, nga 447 mostra nga rrethi i Pçinjës,  koronavirusi u konfirmua në 119 prej tyre.


Numri më i madh i të sapo infektuarve është përsëri nga Vraja, ku janë regjistruar 61 raste.

Një rritje e numrit të pacientëve është vërejtur në Bujanoc, ku janë regjistruar deri në 20 pacientë të rinj, si dhe në Bosilegrad, ku ka 14 raste të reja. Virusi u konfirmua gjithashtu në nëntë njerëz nga Vladicin Han. Janë shtatë pacientë të rinj nga Presheva, pesë nga Surdulica dhe tre nga Trgovishta.

Qendra Klinike në Nish njoftoi mbrëmë se gjithsej 164 pacientë u shtruan në tre spitalet kovid të Qendrës Shëndetësore të Vrajës. Prania e virusit u konfirmua në 152 pacientë.

Nuk ka fëmijë të infektuar me virusin Covid-19 midis pacientëve të shtruar në spital. Fatkeqësisht, megjithë përpjekjet e mjekut, 1 pacient, me virusin e konfirmuar Covid-19, ndërroi jetë dje.

ARTIKUJT E NGJASHËM

Serbia në panik, planifikon rritjen e gjobave për mosrespektimin e masave kundër Covid19

PreshevaPRESS

Sarcevic: Nuk ka kthim në shkollë këtë vit

PreshevaPRESS

EDHE 3 RASTE TË REJA POZITIVE ME COVID19 NË PRESHEVË

PreshevaPRESS