PreshevaPRESS

APLIKIMI PËR VAKSINIM KUNDËR COVID19 NË SERBI MUNDËSOHET EDHE PËRMES VIBERIT

Qeveria e Serbisë ka mundësuar aplikimin për vaksinim kundër koronavirusit përmes shërbimit të rrjetit Viber.


Përdoruesve të këtij rrjeti iu dërgua një mesazh me përmbajtjen se tani e tutje, aplikimet për vaksinim janë të mundshme edhe përmes aplikacionit Viber dhe Info shërbimit automatik Covid-19 të Qeverisë së Serbisë.


Të gjitha informacionet në lidhje me gjendjen pandemike në vend mund t’i gjeni duke klikuar në këtë vegëz apo në faqen NË FOKUS nën seksionin PANDEMIA COVID19 NË LUGINË.

ARTIKUJT E NGJASHËM

Në 24 orët e fundit në Serbi janë shenuar shtatë të vdekur dhe 296 të infektuar me koronavirus

PreshevaPRESS

TIODOROVIQ: NUK KA NEVOJË PËR ORË POLICORE GJATË FESTËS SË VITIT TË RI

PreshevaPRESS

PREJ NESËR PUNOJNË TERRACAT E KAFITERIVE ME GJYSMË KAPACITETE

PreshevaPRESS