PreshevaPRESS

PREJ NESËR PUNOJNË TERRACAT E KAFITERIVE ME GJYSMË KAPACITETE

Foto: Tanjug / Nikola Angjiq

Të hënën lejohen të funksionojnë terracat e kafiterive në të gjithë territorin e Serbisë por me kapacitete të përgjysmuara.


Nga nesër, terracat e kafeneve dhe restoranteve do të jenë të hapura, por ato do të jenë në gjendje të përdoren me kapacitet 50 për qind, dhe kështu ne do të legalizojmë situatën tashmë ekzistuese ka thënë anëtari i Shtabit të Krizave, Dr. Predrag Kon.

“Korrigjimet që do të bëhen nga e hëna e kuptojnë që furnizuesit e ushqimit mund të punojnë me 50 përqind të kapacitetit në hapësirë ​​të hapur, dhe detajet do të përcaktohen gjatë ditës në mënyrë që ata që kontrollojnë pajtueshmërinë me masat t’i zbatojnë ato,” tha Kon si një mysafir në Prva TV.

Ai shtoi se duhet të sigurohet distancë prej dy metrash mes mysafirëve në këtyre bizneseve, dhe jo midis tavolinave, dhe se maskat duhet të mbahen.


Të gjitha informacionet në lidhje me gjendjen pandemike në vend mund t’i gjeni duke klikuar në këtë vegëz apo në faqen NË FOKUS nën seksionin PANDEMIA COVID19 NË LUGINË.

ARTIKUJT E NGJASHËM

Sarcevic: Nuk ka kthim në shkollë këtë vit

PreshevaPRESS

PËR VIKEND LEJOHEN TË PUNOJNË TË GJITHA BIZNESET, DERISA PËR FESTËN E VITIT TË RI VENDOSET TË HËNËN

PreshevaPRESS

PËR SHKAK TË SITUATËS ME COVID19 SHPALLET GJENDJA E JASHTËZAKONSHME EDHE NË PRESHEVË

PreshevaPRESS