PreshevaPRESS

PreshevaPRESS PO RRITET / KONKURS PËR PUNË

Organizata REFORMA në vazhdën e realizimit të projekteve aktuale në bashkëpunim me mediumin PreshevaPRESS, është në kërkim të gazetarëve dhe kameramanëve/montazherëve.


Me këtë rast inkurajohen të aplikojnë të gjithë ata nga Presheva dhe Bujanoci që njohin punën në fushën e medieve ose kanë studiuar /studiojnë gazetari, letërsi, apo të profesioneve që lidhen me punën e mediave.

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

Siguron informata dhe të dhëna nga terreni. Përgatit lajme, reportazhe, intervista ose produkte tjera mediale.

AFATI APLIKIMIT:

Për të aplikuar duhet të dërgoni një Curriculum Vitae (CV) përmes postës elektronike në adresën jobs@preshevapress.com më së largu deri më 28 mars 2021. Të gjithë ata që kanë përvojë të mëhershme në fushën e media, luten të dërgojnë edhe materialet e prodhuara më herët si lloj rekomandimi.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontaktohen nga redaksia.

ARTIKUJT E NGJASHËM

LËVIZJA PËR REFORMA E PDSH-së FILLON RIKONSOLIDIMIN E SAJ

PreshevaPRESS

BESA SHAHINI DHE MLLADEN SHARÇEVIQ TË HËNËN NË BUJANOC

PreshevaPRESS

KËSHILLTARI I PVD-së: QYTETARËT E PRESHEVËS PO BALLAFAQOHEN ME PROBLEMIN E EMËRTIMIT TË RRUGËVE

PreshevaPRESS