PreshevaPRESS

BEJZAD ASLLANI SHPALLET ZYRTARISHT DREJTOR NË ENTIN PARASHKOLLOR “8 MARSI” NË PRESHEVË

Më 17 shtator ka përfunduar priçesi zgjedhor i drejtorit të ri të entit parashkollor “8 Marsi” në Preshevë.


Gara është zhvilluar mes dy profesorëve të lëndës së edukatës fizike, Bejzad Asllani dhe Veton Saqipi, me ç’rast në këtë garë i përzgjedhur ka daë Bejzad Asllani.

Sot edhe zyrtarisht është shpallur drejtor i ri Bejzad Asllani pasi që në enti parashkollor ka pranuar edhe pëlçimin dhe vendimin nga Ministria e arsimit.

ARTIKUJT E NGJASHËM

QEVERIA HOTI NDAN 200 MIJË EURO PËR KOMUNËN E BUJANOCIT

PreshevaPRESS

NË BUJANIC EDHE 12 RASTE POZITIVE ME CIVID19, PRITEN REZULTATET EDHR PËR 11 MOSTRA

PreshevaPRESS

MUHARREM SALIHU SHPREHET KUNDËR BASHKIMIT NE KOSOVËN

PreshevaPRESS