PreshevaPRESS

Të gjithë ata që hynë në Serbi përmes pikës kufitare Tabanoc do të dërgohen në karantin në Banjën e Bujanocit

Të gjithë ata që hynë në Serbi përmes pikës kufitare Tabanoc do të dërgohen në karantin në Banjën e Bujanocit

Të gjithë ata qytetarë nga sot që vijnë nga jashtë shtetit, pa marë parasysh nga i cili shtet që vijnë, do të izolohen dhe karantinohen në Banjën e Bujanocit!


Ata që vijnë me veturë, do të përcillen nga policia me veturë, ndërsa ata që kalojnë në kufi në këmbë, do të dërgohen në mënyrë të organizuar me vetura të shtëpisë së shëndetit!

rri n`Shpi! Pa panik, me kujdes!


Të gjitha informacionet në lidhje me gjendjen e jashtëzakonshme në Serbi mund t’i gjeni duke klikuar në këtë vegëz apo në faqen NË FOKUS nën seksionin GJENDJA JASHTËZAKONSHME.

ARTIKUJT E NGJASHËM

JANKOVIQ: SHTABI KA PROPOZUAR SHKURTIMIN E PUNËS SË BIZNESEVE TË GASTRONOMISË NË SERBI, SITUATA NË GJENDJE TË RËNDË

PreshevaPRESS

Pezullohen të gjitha aktivitetet elektorale derisa të mbetet në fuqi gjendja e jashtëzakonshme

PreshevaPRESS

REAGOJNË PRONARËT E LOKALEVE QË OFROJNË SHËRBIME TË GASTRONOMISË

PreshevaPRESS