PreshevaPRESS

PRESHEVA ME AMBULANCË TË POSAÇME PËR RASTET E DYSHUARA PËR COVID 19

PRESHEVA ME AMBULANCË TË POSAÇME PËR RASTET E DYSHUARA PËR COVID 19

Shtëpia e shëndetit në Preshevë hapë ambulancë të posaçme për rastet e dyshuara për infektim nga Corona virusi.


Në njoftimin e Shtëpisë së Shëndetit thuhet:

Të nderuar qytetarë dhe pacientë të komunës së Preshevës!

Për ta parandaluar kontaktin e pacientëve potencialisht të sëmurë nga Virusi CoVID-19 me pacientë me sëmundje kronike dhe të tjerë, Shtëpia e shëndetit në Preshevë ka hapur ambulancën e posaçme e cila fillon me punë me datë 24.03.2020 ditë e martë me orar 07:00 – 18:00.

ARTIKUJT E NGJASHËM

DEMO BERISHA KËRKON BASHKIMIN E KOALICIONIT APN-PD ME “TË DJATHTËN SERBE” NË MEDVEGJË

PreshevaPRESS

VUÇIQ: DIPLOMAT DHE ÇERTIFIKATAT PROFESIONALE DO TË NJIHEN NË MINI SHENGEN

PreshevaPRESS

RADA TRAJKOVIQ: KOALICIONI I SHQIPTARËVE NË BUJANOC U NËNSHKRUA NË TIRANË ME PËLÇIMIN E VUÇIQ

PreshevaPRESS