PreshevaPRESS

CERTIFIKOHET LISTA E UDSH-së PËR ZGJEDHJE LOKALE / KËTA JANË KANDIDATËT

Unioni Demokratik Shqiptar konfirmon pjesëmarrjen në zgjedhjet lokale të parakohshme, që do të mbahen më 28 mars.


Pas grumbullimit të nënshkrimeve të nevojshme, partia politike Unioni Demokratik Shqiptar, ka dorëzuar listën zgjedhore për pjesëmarrje në zgjedhjet  komunale në Preshevë që do të mbahen më 28 mars.

Lista e UDSH-së që përbëhet prej 13 kandidatëve për këshilltar komunal, e të cilve i prin Naser Aziri, është certifikuar me numrin 5 për zgjedhjet lokale të parakohshme për Komunën e Preshevës që mbahen më 28 mars.

Këta janë emrat e kandidatëve për këshilltarë komunal dhe renditja e tyre në listën e UDSH-së:

 1. Naser Aziri
 2. Zeqirja Destani
 3. Aurita Arifi
 4. Zejush Abazi
 5. Kimete Bektashi
 6. Alifet Nuredini
 7. Suada Aliu
 8. Bejtulla Imeri
 9. Arjeta Halili
 10. Fitim Demiri
 11. Blerim Mehmeti
 12. Doruntina Ramadani
 13. Aliriza Kadriu

ARTIKUJT E NGJASHËM

LISTA PËRFUNDIMTARE E PVD-së / EMRAT E 15 KANDIDATËVE TË PARË PËR KËSHILLËTARË KOMUNAL

PreshevaPRESS

KOMISIONI KOMUNAL ZGJEDHOR MBLIDHET PËR HERË TË PARË

PreshevaPRESS

ARDITA SINANI FILLON FUSHATËN, AKUZON SHQIPRIM ARIFIN DHE RAGMI MUSTAFËN

PreshevaPRESS