PreshevaPRESS

PARTIA DEMOKRATIKE SHQIPTARE KA DORËZUAR LISTËN PËR ZGJEDHJET E 28 MARSIT

Partia Demokratike Shqiptare ka dorëzuar listën zgjedhore për pjesëmarrje në zgjedhjet  komunale në Preshevë që do të mbahen më 28 mars.


Një numër i madh i aktivistëve dhe simpatizuesve të Partisë Demokratike Shqiptare, pas grumbullimit të nënshkrimeve të nevojshme, kanë dorëzuar listën zgjedhore për pjesëmarrje në zgjedhjet  komunale në Preshevë që do të mbahen më 28 mars.

Sipas numrit të certifikimit të listave deri më tani, PDSH ka marrë numrin 3 për zgjedhjet lokale.

ARTIKUJT E NGJASHËM

LISTA PËRFUNDIMTARE E PVD-së / EMRAT E 15 KANDIDATËVE TË PARË PËR KËSHILLËTARË KOMUNAL

PreshevaPRESS

KOMISIONI KOMUNAL ZGJEDHOR MBLIDHET PËR HERË TË PARË

PreshevaPRESS

ARDITA SINANI FILLON FUSHATËN, AKUZON SHQIPRIM ARIFIN DHE RAGMI MUSTAFËN

PreshevaPRESS