PreshevaPRESS

NORÇA DHE TËRRNAVA NESËR MUND TË MBETEN PA ENERGJI ELEKTRIKE

Varësisht nga kushtet atmosferike, nesër pa rrymë mund të mbesin fshatrat: Norçë dhe Tërnavë


Përmes një njoftimi për media, EPS-i ka njoftuar se ka mundësi që nesër pa rrymë elektrike do të mbesin fshatrat Norçë e Tërnavë, nëse mundësojnë kushtet atmosferike.

Për shkak të punimeve që do të bëhen në mirëmbajtjen e rrjetit elektroenergjetik, të enjten më 18 Shkurt 2021 pa rrymë do të mbeten fshatrat Norçë e Tërrnavë, në periudhën kohore nga ora 09:00 deri në orën 14:00, edhe atë nëse mundësojnë kushtet atmosferike, që këto punime të realizohen pa pengesa.

ARTIKUJT E NGJASHËM

Austria pezullon vaksinën AstraZeneca pas një rasti vdekjeje

PreshevaPRESS

KA FILLUAR FUSHATA SENSIBILIZUESE PËR RRITJEN E SIGURISË NË KOMUNIKACION

PreshevaPRESS

Italia bllokon eksportin e 250 mijë vaksinave drejt Australisë

PreshevaPRESS

Epopeja e UÇK-së, përkujtohet 23-vjetori i sakrificës së familjes Jashari

PreshevaPRESS

Tërmetet tronditin Greqinë, shemben shtëpi e shkolla, mijëra banorë kalojnë natën jashtë / Foto

PreshevaPRESS

29 VITE NGA REFERENDUMI I 1 DHE 2 MARSIT TË ORGANIZUAR NË LUGINË

PreshevaPRESS

Diplomacia me vaksina çon Vuçiqin në Sarajevë

PreshevaPRESS

BRENDA 5 VITEVE ZGJEDHJET LOKALE NË PRESHEVË ORGANIZOHEN PËR TË TRETËN HERË

PreshevaPRESS

FILLON APLIKIMI PËR PAKETËN E TRETË TË NDIHMËS PËR EKONOMI NË SERBI

PreshevaPRESS

SERBIA PRANË MBYLLJES TOTALE, KON: ORA POLICORE E VETMJA ALTERNATIVË

PreshevaPRESS