PreshevaPRESS

FTOHET SEANCA E ORGANIT TË PËRKOHSHËM

Nga data 19 dhjetor, Komuna e Preshevës udhëhiqet nga Organi i Përkohshëm.


Kryetari i Organit të Përkohshëm ka ftuar seancën e këtij organi, e që për rend dite mes tjerash ka edhe shkarkimin dhe emërimin e këshillave drejtues në dy institucion që udhëhiqen nga përfaqësues të Lëvizjes për Reforma.

Përmes ndryshimeve të këshillave drejtues të bibliotekës “Mehmet Jusufi” në Preshevw, dhe Qendrës për punë sociale, siç ka mësuar PreshevaPRESS, synohet të shkarkohen drejtorët e këtyre institucioneve, të cilët vijnë nga ish partneri i Shqiprim Arifit në pushtetin lokal, Lëvizja për Reforma.  

ARTIKUJT E NGJASHËM

Austria pezullon vaksinën AstraZeneca pas një rasti vdekjeje

PreshevaPRESS

KA FILLUAR FUSHATA SENSIBILIZUESE PËR RRITJEN E SIGURISË NË KOMUNIKACION

PreshevaPRESS

Italia bllokon eksportin e 250 mijë vaksinave drejt Australisë

PreshevaPRESS

Epopeja e UÇK-së, përkujtohet 23-vjetori i sakrificës së familjes Jashari

PreshevaPRESS

Tërmetet tronditin Greqinë, shemben shtëpi e shkolla, mijëra banorë kalojnë natën jashtë / Foto

PreshevaPRESS

29 VITE NGA REFERENDUMI I 1 DHE 2 MARSIT TË ORGANIZUAR NË LUGINË

PreshevaPRESS

Diplomacia me vaksina çon Vuçiqin në Sarajevë

PreshevaPRESS

BRENDA 5 VITEVE ZGJEDHJET LOKALE NË PRESHEVË ORGANIZOHEN PËR TË TRETËN HERË

PreshevaPRESS

FILLON APLIKIMI PËR PAKETËN E TRETË TË NDIHMËS PËR EKONOMI NË SERBI

PreshevaPRESS

SERBIA PRANË MBYLLJES TOTALE, KON: ORA POLICORE E VETMJA ALTERNATIVË

PreshevaPRESS