PreshevaPRESS

MASAT KUNDËR COVID MBETEN NË FUQI, MËSIMI FILLON MË 18 JANAR

Shtabi Republikan i Krizave / Foto: Fonet

Ministri i Punës, dhe çështjeve sociale, Darija Kisiq Tepavçeviq, pas mbledhjes së Shrabit republikan për parandalimin e shpërndarjes së pandemisë Covid19, deklaroi se është vendosur që të gjitha masat ekzistuese të qëndronin në fuqi deri në një njoftim tjetër.


Ajo njoftoi se nuk do të lejohen festime  me rastin e Vitit të Ri Serb, derisa orari i punës për bizneset mbetet si më parë, dhe mësimi do të fillojnë në 18 janar, siç është planifikuar.

Sa i përket imunizimit masiv, Tepavçevqć thotë se qytetarët që kanë aplikuar për vaksinim do të informohen për hapat e mëtejshëm në kohën e duhur.

Kujtojmë se masat në fuqi janë ndalimi i grumbullimit të më shumë se pesë personave, mbajtja e detyrueshme e maskave, testi PCR ose karantinë dhjetë ditore për të gjithë ata që hyjnë në Serbi, si dhe orare të kufizuara të punës (restorante dhe qendra tregtare deri në orën 20, dyqane deri në 21).

ARTIKUJT E NGJASHËM

Vuçiç: Të Mërkurën do të heqim gjendjen e jashtëzakonshme

PreshevaPRESS

Vuçiç: Për pensionistët tre herë në javë nga tridhjetë minuta

PreshevaPRESS

Të karantinuarit për 28 ditë nëpër shtëpitë personale nga nesër i rikthehen jetës normale

PreshevaPRESS