PreshevaPRESS

RËNDOHET GJENDJA EPIDEMIOLOGJIKE NË PRESHEVË

Foto: FB/Shtëpia e shëndetit "Presheva" Preshevë

Komuna e Preshevës momentalisht është një prej qyteteve me gjendje të rënduar epidemiologjike.


Edhe pas ftesës nga zavendëskryetari i Komunës së Preshevës, Armend Aliu, dhe shumë persona nga shoqëria civile për ndihmë nga Republika e Kosovës dhe Shqipërisë, ende askush nuk është deklaruar, shifrat janë në rritje të shpejtë.

Sot përmes një postimi, ish koordinatori i Zyrës për të rinj në Preshevë, Altin Boriçi, ka reaguar në lidhje me numrin e madh të infektimeve me Covid19 në Preshevë.

“Shifrat e të infektuarëve janë shqetësuese, vetëm për 20 ditë në Preshevë kemi 140 persona pozitiv me Covid” ka shkruar ish koordinatori i Zyrës për të tinj në Preshevë, Altin Boriçi.

Ai ka ftuar për kujdes duke respektuar masat në fuqi me qëllim që të ruajm njëri tjetrin.

ARTIKUJT E NGJASHËM

KISIQ TEPAVÇEVIQ: MASA TË REJA PËR LOKALET NË FUSHËN E GASTRONOMISË

PreshevaPRESS

Në Serbi për shkak të rrezikut nga koronavirusit, merret vendim për rimbylljen e xhamive

PreshevaPRESS

COVID19 / 23 TESTIME GJATË DITËS SË SOTME, 182 TË PARAQIRUR GJATË 10 DITËVE TË FUNDIT

PreshevaPRESS